Ingekorte getuigenissen van NeuroSwitch

Wouter Torfs - CEO van Torfs schoenen

“... Het is een nieuwe, authentieke en doeltreffende methodiek die mij verder brengt in mijn persoonlijke ontwikkeling. De positieve impact van mijn sessie op mijn jarenlange irritatie aan het gedrag van een collega is spectaculair. Regelmatig doe ik ook een korte, specifieke oefening om toegang te krijgen tot een gewenste stemming en ondervind ik het positief effect! ...”

Lees meer ...

Patrick Dossche - People Manager at Immpact ontwikkeling en Project Leader HR- Projects bij Infrabel

“… deze sessie stelde me in staat de reden van mijn stress te erkennen en te “plaatsen”. Dagelijks doe ik nog steeds mijn oefeningen, gewoon omdat ik me er goed bij voel en het al eventuele stress wegneemt l ...”

Lees meer ...

K.R. uit Brugge - trainer, facilitator en coach

“… In mijn rol als trainer en facilitator sta ik af en toe samen met een collega samen voor een groep. Op zo’n moment voel ik mij vaak minder krachtig met als gevolg dat ik dan minder (goed) contact heb met de deelnemers dan als ik alleen voor een groep sta. Aangezien ik in een dergelijke setting ook in de toekomst regelmatig zal moeten functioneren, wou ik graag af van die belemmerende emotie en het bijhorend patroon. Intussen zijn we enkele weken verder dan de NeuroSwitch-sessie en had ik een 3-tal gelijkaardige situaties. Deze zijn alle drie goed verlopen: zowel naar mijn beleving op het moment zelf, als uit de feedback van deelnemers…”

Lees meer ...

P.V. uit Lebbeke - Sales Manager

“… Ik heb nu 3 NeuroSwitch-sessies bij Liesbeth achter de rug (telkens op een ander onderwerp), en mijn leven is nu al 360° veranderd. De angsten en twijfels die bij mij niet thuishoorden, zijn volledig weg, en ik voel me echt weer ‘in mijn kracht’ staan, zoals dat vroeger was. Ik voel me vrij, ik durf weer alles te ondernemen wat ik maar wil, en ik ga er gewoon voor…”

Lees meer ...