Getuigenissen van individuele sessies NeuroSwitch

Wouter Torfs - CEO van Torfs schoenen

“Het zal wel iets heel typisch van mezelf zijn dat ik heel erg open sta en voortdurend op zoek  ben naar nieuwe, authentieke en doeltreffende methodieken en inzichten die mij verder brengen in mijn persoonlijke ontwikkeling. Zo ontdekte ik Liesbeth Michiels en 'haar' NeuroSwitch methode. Mijn 'aanmelding' was tegelijk heel eenvoudig en heel lastig: al jaren irriteer ik me aan het gedrag van 1 bepaalde collega en ik wilde daarin absoluut verandering brengen.

Enigszins sceptisch onderging ik 1 NeuroSwitch sessie bij Liesbeth.....en het resultaat was werkelijk behoorlijk spectaculair. Waar ik voordien immers een pak irritatie voelde bij het zien van deze persoon, stel ik nu vast dat die gevoelens van irritatie, voor het grootste deel zijn verdwenen wat de samenwerking natuurlijk prettiger en constructiever maakt. Liesbeth introduceerde mij bovendien in een NeuroSwitch methodiek om vlot toegang te krijgen tot een gewenste stemming: op regelmatige basis beoefen ik die techniek en ondervind ik het positieve effect! Ik wens Liesbeth alle succes toe met het op de markt brengen van NeuroSwitch!”

Patrick Dossche - People Manager at Immpact ontwikkeling en Project Leader HR- Projects bij Infrabel

“Via Liesbeth maakte ik kennis met NeuroSwitch. Steeds op zoek naar vernieuwingen, verbeteringen, verloor ik mezelf soms uit het oog. Tijdens een gesprek met Liesbeth stelde ze me een voorbeeldsessie NeuroSwitch voor met een “eigen” issue, wat me al even verplichtte om naar mezelf te kijken!

Wel, deze sessie stelde me in staat de reden van mijn stress te erkennen en te “plaatsen”. Dagelijks doe ik nog steeds mijn oefeningen, gewoon omdat ik me er goed bij voel en het al eventuele stress wegneemt. Bedankt Liesbeth!”

K.R. uit Brugge - trainer, facilitator en coach

“Als trainer, facilitator en coach kwam ik in contact met Liesbeth. Zij vertelde vol enthousiasme over de methode NeuroSwitch. Aangezien ik geïnteresseerd ben in mogelijkheden, wegen die leiden naar verdere persoonlijke ontwikkeling – zowel voor mezelf als voor mijn klanten – besloot ik een mini workshop van Liesbeth te volgen. Met een stukje scepticisme maar ook nieuwsgierigheid wou ik “de proef op de som nemen” en maakte een afspraak voor een individuele sessie NeuroSwitch.

In mijn rol als trainer en facilitator sta ik af en toe samen met een collega samen voor een groep. Op zo’n moment voel ik mij vaak minder krachtig met als gevolg dat ik dan minder (goed) contact heb met de deelnemers dan als ik alleen voor een groep sta. Aangezien ik in een dergelijke setting ook in de toekomst regelmatig zal moeten functioneren, wou ik graag af van die belemmerende emotie en het bijhorend patroon. Intussen zijn we enkele weken verder dan de NeuroSwitch-sessie en had ik een 3-tal gelijkaardige situaties. Deze zijn alle drie goed verlopen: zowel naar mijn beleving op het moment zelf, als uit de feedback van deelnemers.

Bij gelegenheid volg ik graag eens een uitgebreidere workshop om deze methodologie ook zelf te kunnen toepassen in nieuwe of andere “uitdagende” situaties.”

P.V. uit Lebbeke - Account Manager

“Ik ben een vrouw van 39 jaar, en kreeg via via mails van Liesbeth over Evolving Clarity. Ik was daar voordien nog nooit op in gegaan. Wat mij persoonlijk  plots wél aansprak, was de uitdaging: ‘Zet jezelf in je Kracht’. Ik heb (had) van nature een eerder sterk karakter en stond stevig in mijn schoenen, maar dat kwam al jarenlang niet meer tot uiting doordat er langzaam maar zeker bepaalde twijfels en angsten in mijn leven slopen.

Ik heb geen idee waarom die angsten er waren, of waarom mijn zelfbeeld ineens de dieperik in ging, maar het was wél zo. Dat had gevolgen voor mijn privé leven, voor mijn job als account manager, en vooral voor mijn levenskwaliteit. In alles wat ik deed of ondernam, zat die (irreële) angst me enorm in de weg. Hij verhinderde me te genieten van eenvoudige dingen, sociale activiteiten te ondernemen of door te groeien in mijn job. Het liefst bleef ik onopgemerkt zodat mijn ‘probleem’ toch maar niet zou opvallen.

‘Zet jezelf in je Kracht’ en ‘Bevrijd jezelf van Oude patronen’ waren dus slagzinnen die mij op het lijf geschreven waren. Vandaar dat ik de stap heb gezet om in contact te komen met liesbeth.

Ik heb nu 3 NeuroSwitch-sessies bij Liesbeth achter de rug (telkens op een ander onderwerp), en mijn leven is nu al 360° veranderd. De angsten en twijfels die bij mij niet thuishoorden, zijn volledig weg, en ik voel me echt weer ‘in mijn kracht’ staan, zoals dat vroeger was. Ik voel me vrij, ik durf weer alles te ondernemen wat ik maar wil, en ik ga er gewoon voor.

Ik ben Liesbeth ontzettend dankbaar om mij NeuroSwitch te leren kennen, en ik hoop dat ze er nog heel veel mensen zal mee kunnen helpen.

Veel succes Liesbeth !”

Vrouw uit Vlaanderen - Anoniem vanwege het delicate onderwerp van de sessie

“18 jaar geleden had ik een traumatische ervaring: ik werd aangerand.

Dit heeft nog steeds een sterke negatieve impact in mijn dagelijkse leven: ik krijg het vaak heel benauwd zeker als ik mezelf in groep moet voorstellen, ik vermijd meestal sociale contacten, wanneer deze zich toch voordoen voel me achteraf uitgeput door mijn angsten die me overnemen. Het is onvoorstelbaar telkens te moeten vaststellen hoeveel invloed dit nog steeds heeft, het is zo erg dat Ik durf te stellen dat ik sinds de gebeurtenis lijd aan post traumatisch stresssyndroom.

Ik kon Liesbeth al omdat ik vroeger als eens langs geweest  was voor een opleiding Quantum Touch. Op een dag besefte ik dat ik er naar verlangde om me terug helemaal veilig te voelen en dat ik me ook veilig wilde voelen in gelijk welke omstandigheden ook. Ik nam dus contact op met Liesbeth om een afspraak te maken, ik was klaar om mijn angstpatronen los te laten. Ik heb al mijn moed bijeengeraapt en was op de afspraak en we zijn er voor gegaan.

Onmiddellijk na de sessie NeuroSwitch (Disturbing Pattern Transformer: nieuwe naam voor OMR) ervaarde ik een sterkte in mezelf. Thuis deed ik mijn oefeningen verder en voelde me er héél goed bij, sterker worden. Enkele dagen later stond ik op een beurs voor bedrijven waar ik me constant moest voorstellen. Er zijn enorm veel mensen op me afgekomen. Ik heb dit allemaal met glans kunnen doorstaan en heb er zelfs van genoten hoe ik dit moeiteloos deed. Tot slot kwam ik nog een ex baas tegen die ik vroeger altijd ontweek om niet getriggerd te worden. Ik heb een heel intens en aangenaam gesprek met hem gehad. Dit was vroeger onmogelijk geweest en nu moet ik bevestigen dat ik dit vanuit een innerlijke kracht én omdat ik het zelf wilde heb gedaan vanuit een rustig en ontspannen houding. Wauuuwwwwwwww!!!

De sessie gaat heel diep door, het stopt niet wanneer je buiten bent bij haar. Wat ik voor het ogenblik nu echt terug begin te voelen, is de liefde voor mezelf (die was ik blijkbaar ook verloren) Ik heb mezelf terug lief zoals ik ben. Ik bedank Liesbeth voor de sessie die we hadden, ze was heel intens en heel respectvol.”

Sabine Van Meenen - professionele trainer en coach

“NeuroSwitch is een diepgaande methode om irritaties los te laten. Een blijvende verandering wordt geïntegreerd en de negatieve emoties wordt omgebuigd. En dit in 1 sessie!
Je voelt je een stuk lichter door NeuroSwitch. Liesbeth begeleidt dit proces met zachte kracht op een zeer aangename manier.”

Yolande Van Rosmalen - Quantum Touch trainingen en grondlegger Quantum Allergy

Dank je wel voor je NeuroSwitch sessie t.a.v. schuldgevoel...het is me zeer goed bevallen!