Op afspraak

Tijdens een eerste behandeling vertel je me waar je hulp kan gebruiken om jezelf te helen en hoe deze situatie (fysiek en/of emotioneel) ontstaan en geëvolueerd is. Voor de start van de behandeling geef je me een quotering van je pijn, ongemak of emotie tussen 1 en 10 (1 Is amper pijn en 10 onverdraaglijke pijn) per topic waar je rond wil werken.

In volle aanwezigheid, respect en zorg geef ik je een sessie op maat waarbij ik een combinatie van de technieken uit de verschillende workshops van Quantum Touch: Quantum Touch Level 1, Quantum Touch Level 2, Supercharging en Core-Transformation 1 en 2 toepas. Op deze manier nodig ik het zelfgenezend mechanisme van je lichaam uit om actiever te worden en de pijn te verlichten of te doen verdwijnen.

Je lichaam bepaalt zelf hoe ver het kan gaan op dat moment. Om het effect van de behandeling te evalueren evolutie geef je onmiddellijk na de behandeling en drie dagen nadien terug een cijfer.

Het is aangewezen om je minimaal 3 keer te laten behandelen zodat een diepgaande werking mogelijk is en je het kan opvolgen.

Quantum Touch individuele behandelingen

Live getuigenissen QT

Odette

uit Gent

Anne Nijs

uit Hoevenen

Herstelperiode gehalveerd

Veel minder pijn

Wetenschappelijk bewezen resultaat

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat Quantum-Touch helpt om pijn te verminderen.

Klik hier voor het Amerikaans onderzoek