Quantum Touch getuigenissen workshop

“Eindelijk een makkelijke methode waarmee ik onmiddellijk aan de slag kan. Helder! Werkt rustgevend en is liefdevol. Het wordt op een gestructureerde, rustgevende en hartelijke manier gegeven in een mooie, lichte ruimte die rust en harmonie uitstraalt.”

F.H. uit Leuven

“Liesbeth is een bezielde, gedreven instructeur waar je je direct op je gemak bij voelt.

Het ‘enjoy life now!’ gevoel wordt echt in de praktijk omgezet. De Quantum Touch is zo eenvoudig, gemoedelijk en spontaan. Met kei goede resultaten alsof het de dood gewoonste zaak van de wereld is. De groep gaf een gevoel van eenheid, waar toch iedereen zichzelf bleef. Wat ik zeker meeneem is het spontane gevoel van niets moet, heel veel kan. Wees verwonderd en ervaar wat er gebeurd.”

Marie Claire De Jager uit Deerlijk

“De workshop Quantum Touch is zeer positief! Veel geleerd, zowel over Quantum Touch als over mezelf. De concepten werden heel duidelijk uitgelegd en we mochten heel veel oefenen. Liesbeth luistert goed naar de groep en elk individu. De workshop was zeer goed georganiseerd – op tijd begonnen en geëindigd, voldoende pauzes, rijk aanbod aan thee, koffie en koekjes. De groep was ook tof. Ik weet dat ik een ‘milestone’ ervaring is, dat ik heel lang ga meenemen.”

Aline Verduyn uit Grimbergen

“De workshop was prachtig. Alles werd op een rustige, duidelijke en enthousiaste manier uitgelegd en er was voldoende ruimte om vragen te stellen. De oefeningen volgende elkaar goed op en de groepssfeer was buitengewoon goed. De cursus is helder en de samenvattende A4 is een echt pluspunt. Ik zou Quantum Touch iedereen aanraden omdat het zo simpel is en het werkt!”

L.M. uit Denderleeuw

“De workshop was een zalige ervaring. Heel veel bijgeleerd: ik was nieuwsgierig, had al enkele inlichtingen ingewonnen, maar dit WE komt hier torenhoog boven. Het is onbeschrijfelijk wat je allemaal met Quantum Touch kunt doen. De groep was ook tof en vormde een groot geheel waardoor de groepsoefeningen ook relevant en aangenaam waren. Liesbeth is heel enthousiast en staat altijd paraat om op alle mogelijke en onmogelijke vragen een open en concreet antwoord te geven. De liefde die Liesbeth in zich heeft, geeft ze aan ons op een wonderlijke wijze.”

S.C. uit Ronse

“Het is de 2de keer dat ik deze basis workshop volg, want ik heb de intentie om gecertificeerde practitioner te worden. Liesbeth straalt passie uit en heeft een goede kennis en een doorleefde ervaring. Ze laat enthousiast iedereen kennismaken met de wonderlijke Quantum Touch. Het is altijd fijn om te geven en te ontvangen. Het is echt de eenvoudigste manier om tegelijkertijd jezelf in de watten te leggen én om iemand anders te helpen om zichzelf te healen.”

S.C. uit Mechelen

“Goede workshop met duidelijke uitleg en een heel goede sfeer in een leuke zaal. Op elke vraag kregen we een duidelijk antwoord. De workshop zit heel goed ineen. Ik heb heel veel bijgeleerd.”

Fons Schollaert uit Oost Vlaanderen

“Fantastisch! Wat een ervaring! Organisatie en accommodatie excellent! Zeer sterke verbondenheid binnen de groep dankzij het aanwezige ZIJN van Liesbeth. Je krijgt als het ware een licht in je mee. Ik ben zo dankbaar! Ik ga Quantum Touch inlassen in mijn leven. Het is een fantastisch gevoel: je voelt energie ‘stromen’ terwijl je vredig, rustig wordt. Ik hoop het ‘licht’ voor altijd te behouden. Nooit gedacht dat het ‘geven’ zoveel voldoening kan schenken.“

N.V. uit Grimbergen

“De workshop was een liefdevolle gedeelde ervaring met alle deelnemers. Een krachtige energie werd op een speelse manier opgebouwd gedurende dit aangename weekend.”

P.V. uit Kortrijk

“Quantum Touch is een techniek die iedereen kan leren. Iedereen die vanuit een open, positieve intentie oprecht de ruimte wil geven aan de ander om zichzelf te helen. Het is een ondersteuning van het nieuwe paradigma: het geloof in de zelforganiserende kracht van ieder mens. Alleen daarom zou het fantastisch zijn indien meer en meer mensen Quantum Touch leren.”

S.M. uit Meise

“Liesbeth is een bezielde, gedreven instructeur waar je je onmiddellijk bij op je gemak voelt. Ze brengt het geheel op een heel natuurlijke manier”

M.C.D. uit Deerlijk