Quantum Touch getuigenissen individuele behandelingen

“Ik ben huisarts en heb recent de krachtige werking van Quantum Touch mogen ervaren bij Liesbeth. Quantum Touch is voor mij een mooie hedendaagse manier om klachten te verminderen. Het heeft geen schadelijke effecten en spoort ons aan om ons natuurlijk zelfhelend vermogen te ontwikkelen. 

Ik was die vrijdag opgestaan met een zeer pijnlijke tenniselleboog,waardoor ik niet veel kon doen met mijn rechter arm. Na 1 sessie was de pijn al veel beter en na 3 sessies was de pijn zo goed als verdwenen. Tijdens de sessies ging de aandacht ook naar mijn nek en rugpijnen, die tot mijn blije verwondering ook een heel stuk beter waren achteraf.”

Ingeborg Van Eynde, huisarts Humbeek

“Wij zijn Christiane en Nathalie, moeder en dochter. Ik heb met Liesbeth kennis gemaakt via een bezoekje aan mijn kapperssalon en zo zijn wij aan de praat geraakt over quantum touch. Zo hebben wij een infoavond mee gevolgd en hebben we al enkele oefeningen meegekregen: met je ogen te bewegen kan je veel bereiken, bv om in een gewenste stemming te komen.

We hebben dan later een afspraak gemaakt voor een sessie Quantum Touch. Ikzelf Nathalie voor mijn en tintelingen in de vingers en mijn moeder Christiane voor  een pijnlijke onderrug ten gevolge van een hernia die ze 20 jaar geleden opgelopen heeft. We zijn 3x geweest en dit was een grote verlichting: de tintelingen zijn veel minder geworden en Christiane haar rugpijn is veel dragelijker geworden. Wij raden  iedereen aan om een keertje bij liesbeth langs te gaan. 2 blije mensen”

Nathalie - eigenaar en kapster kapsalon Naturel - Humbeek

“Insteek: Ik had de nacht ervoor heel erge last gehad van krampen in de ribbenkast onder de oksel, heel de rug en nek waren in kramp, op het moment van de sessie waren de klachten al wat geluwd maar zeker nog aanwezig (pijn graad 4). Hierbij had ik een gevoel van onrust en opgejaagdheid (8)

Behandeling : De aanraking ter hoogte van de ribbenkast onder de oksels was weldoend. Het feit dat de handen doorheen de sessie lang op één plaats bleven, gaven me rust, ik had de tijd om de aanraking in mezelf toe te laten, helemaal te doorvoelen en te integreren.

De eerste aanraking gaf me al dadelijk een ondersteunend gevoel, een gedragen zijn en een niet alleen zijn bij het dragen van de lasten die op dit ogenblik op me afkomen.

Na de sessie waren de krampen quasi weg, het gevoel van een gespannen omhulsel rond mijn lichaam bleef (een kleine reminder aan het thema dat nog steeds leeft) en de onrust was geluwd. Ik voel me heel erg dankbaar voor de warme omhullende aanraking, de vele inzichten die ik heb mogen oppikken tijdens deze sessie. Dank je wel!”

Sonja Van Bouchaute - Trainer, fasciatherapeut en personal coach bij Life-essence

“Curious as I am I engaged Liesbeth for a 3 session Quantum Touch. It happened that in the course of the treatment I suffered a herendous headache. Having 6 houres of coaching in front of me, help was needed. Liesbeth made me a priority and where my pain was off the scale before, everything was gone within 30 minutes, and never came back. What assured my coaching clients with my full (painless) attention. I appreciated her swift and skilled reaction to this emergency.”

Veronika Wuyts

“Ik ben helemaal niet vertrouwd met energiewerk en had nog nooit gehoord van Quantum Touch. Ik was echt septisch voor de aanvang van de sessie die Liesbeth gaf. Ik ben ontroerd en aangenaam verrast van het resultaat: de pijn in mijn rug is verdwenen en ik kon mijn arm weer zonder probleem helemaal bewegen.”

P. P. uit Humbeek

“Liesbeth geeft mij nu al een tijdje Quantum Touch behandelingen en ik ben dankbaar voor deze interactie met haar. Door de energie hoog te brengen en te houden, en te werken vanuit een open hart, zorgt ze ervoor dat mijn zelfgenezend vermogen goed zijn gang kan gaan en dit resulteert bij mij in positieve fysieke en gevoelsmatige veranderingen, zoals een scheve heup die weer recht gaat staan, een vrolijk humeur dat doorbreekt en mij duidelijke inzichten geeft over mezelf en mijn leven enz.
Deze energetische behandelingen geven mij een duidelijke meerwaarde die ik niet zou willen missen. Dank je wel, Liesbeth !”

E.V. uit Stekene

“Sinds iets meer dan twee jaar heb ik een probleem met mijn rug. Na verschillende medische testen blijkt dat er niets aan te doen valt en dat ik met de pijn moet leren leven. Constant had ik last van pijn. Een aantal maanden geleden ben ik in contact gekomen met Quantum Touch. Ondertussen heb ik een 3-tal sessies gekregen van Liesbeth en ik ben verwonderd door het resultaat. De pijn is verdwenen en dat voelt ongelooflijk goed aan.

Ik weet dat ik met mijn rug de rest van mijn leven voorzichtig moet zijn, maar door Quantum Touch zal dat pijnvrij zijn! En dat zonder langdurige ingewikkelde behandelingen. Quantum Touch is echt een openbaring voor mij (en ben er zeker van ook voor vele anderen): zeer efficiënt en bijna overal toepasbaar.

Tijdens het volgen van een interactieve avond Quantum Touch is het mij duidelijk geworden dat je Quantum Touch eenvoudig kan leren en toepassen in mijn dagelijkse leven. Ik heb dan ook besloten om deze workshop te volgen. Quantum Touch is een aanrader om pijnvrij door het leven te gaan!"

S. C. uit Mechelen

“Weer een ander alternatieve methode, ze brengen me nooit iets. Maar goed, ik geef die Quantum Touch toch ook eens een kans. Ik had de hele dag in mijn tuin gesnoeid en hierdoor ik kon mijn rechterhand niet meer bewegen. Het deed echt pijn (pijngrens 8).

Na een korte behandeling van Liesbeth was de pijn weg en kon ik nog een paar uur extra snoeien, zelfs dezelfde dag. Ja, die behandeling Quantum Touch is effectief!”

  1. J.K. uit Grimbergen

“Weer een ander alternatieve methode, ze brengen me nooit iets. Maar goed, ik geef die Quantum Touch toch ook eens een kans. Ik had de hele dag in mijn tuin gesnoeid en hierdoor ik kon mijn rechterhand niet meer bewegen. Het deed echt pijn (pijngrens 8).

Na een korte behandeling van Liesbeth was de pijn weg en kon ik nog een paar uur extra snoeien, zelfs dezelfde dag. Ja, die behandeling Quantum Touch is effectief!”

Els Mertens - HR coach bij IPV vzw

 

Live getuigenissen QT

Odette

uit Gent

Anne Nijs

uit Hoevenen

Herstelperiode gehalveerd

Veel minder pijn