Getuigenissen van een combinatie van individuele behandelingen en zelf participeren aan workshops

“Ik ontdekte Quantum Touch op het internet en was instinctief aangetrokken door deze wonderlijke energie. Ik moest er meer van te weten komen en zo kwam ik terecht bij Liesbeth om er een info avond bij te wonen. Tijdens het interactieve gebeuren kreeg ik een voorproevertje onder de vorm van een mini sessie dat mij ervan overtuigde van de zachte en diepgaande kracht van deze helende energie. Het duurde niet lang voor ik terug contact nam om deze keer een uitgebreidere kennismaking met Quantum Touch te beleven.

Mijn fysische chronische klachten die mij onder de vorm van ontstekingen al vele jaren het leven zuur maken en dit eens op deze spier, dan op dit gewricht of zenuw... om zo eender waar over mijn hele lichaam de kop opsteken heb ik met allerlei middelen bestreden "voedingswijze, mayer kuur, homeopathie, phytotherapie, massage met etherische oliën, neuraaltherapie, ostheopatie, shiatsu, accupunctuur en ook gedurende vele jaren intensieve beoefening van yoga en meditatie, tai chi en chi kung ..." Het heeft wel allemaal geholpen om de pijnen en ongemakken lichter te maken maar zonder blijvend resultaat.

Tijdens deze eerste sessie werd ik niet zoveel gewaar, wel dat de focus op mijn nek en schouder gericht was begaf de binnenkomende energie zich ook naar andere locaties in mijn lichaam. Tintelingen, warmte en frisse stromingen wisselende elkaar af en ook wat lichte samentrekkingen in pezen of spieren, er was duidelijk wel iets aan de gang maar op een zachte en aangename wijze. Op het einde van de behandeling had ik wel een algemeen goed gevoel, mijn nek en schouder kon ik veel vrijer bewegen en het ontstekingsgevoel was fel afgenomen.

De volgende dagen merkte ik ook een duidelijke verbetering, vooral s'morgens: het duurde gewoonlijk een paar uur om stilletjes op gang te komen maar nu gaat het vlotter en als er pijn opkomt, is het minder hevig en van kortere duur.

De tweede sessie bleef dan ook niet lang uit en was niet minder spectaculair wat de resultaten betreft. Mijn woordenschat kan niet tippen aan het niveau van mijn lichaamsintelligentie, al mijn cellen, mijn DNA en mijn zelfgenezende kracht die op wonderlijke wijze de Quantum Touch weet te benutten en met liefde te aanvaarden. Het is dan ook heel enthousiast dat ik mij inschrijf voor de workshop Quantum Touch.

Voor de volgende behandeling opteerde ik om een DPT sessie in te lassen. Tijdens het scannen op de verschillende niveaus kwam er toch heel wat naar boven, dit gaat echt heel diep, het contact met mijn hoger zelf is heel sterk en wat ik ervaar is als een lichte soort trance die mij naar een hoger-bewustzijn brengt en attent maakt van hoe ik mij hier en nu voel in mijn lichaam. Toen ik mijn ogen terug open deed moest ik toch efkes bijkomen, er was heel wat gebeurd en veel was opgeklaard al wist ik nog niet goed hoe of wat, maar zeker was dat ik verlost was van een ballast en dat het goed aanvoelde. Na een uitstekende nachtrust jumpte ik bijna uit bed en genoot opgewonden van mijn krachtig en energieke toestand, alsof de veer die al zo lang in mij ingedrukt was opnieuw kon veren en mij een ongelooflijk licht gevoel bezorgde. Halleluyah !!!

Drie dagen nadien startte de workshop Quantum Touch, Wat een zalig weekend, twee dagen lang ontdekken, geven, ontvangen en spelen met deze gemakkelijke te leren hanteren energie, het was een diepgaand gebeuren met formidabele lieve mensen, fantastisch, eenvoudig en vriendelijk begeleid door Liesbeth tot een liefdevolle trilling die in opgaande maat groeide en gedeeld werd.

De dag na de workshop was mijn derde sessie Quantum Touch gepland, de ontvangen energie doet haar werk verder, het blijft mij steeds verbazen, het reikt dieper en dieper. Mijn verwrong karkas wordt beter en fijner gestrekt naar een meer harmonieuze houding wat mij een algemeen goed gevoel geef en de sensatie van een wedergeboorte.

Ontzettend veel dankbaarheid aan Liesbeth om mijn pad te kruisen.”

V.C. uit Kortijk