Quantum Allergy voor jou

Op afspraak

Quantum Allergy is een techniek om allergieën en intoleranties te verminderen of te elimineren. Voor diverse allergische klachten, maar ook voor chronische aandoeningen en vage klachten is het de moeite waard om na te gaan of allergische reacties van stoffen uit de dagelijkse voeding of omgeving een rol spelen.

Quantum Allergy, ontwikkeld door L. Menkhorst en Y.van Rosmalen, vereist zelfwerkzaamheid. Hoe intensiever je hiermee thuis zelf ook aan de slag gaat, des te groter de kans dat er snel verbetering optreedt. Deze techniek kun je gebruiken naast reguliere behandel- en onderzoeksmethodes en medicatie.

Wil je een indruk krijgen van een sessie Quantum Allergy, kijk dan eens in onze fotoalbums.

“Heel hartelijk dank voor de Quantum Allergy behandeling van mijn zoontje, Emile. Ik kan je niet vertellen hoe blij ik ben dat hij niet alleen van de continue last van hoest, eczeem en jeuk verlost is, maar bovendien ook van de onderdrukkende medicatie.  Een onverwacht neveneffect van de behandeling is dat hij nu jeuk- en hoestvrije nachten heeft en eindelijk hele nachten doorslaapt zonder wakker te worden en mama wakker te maken. Je hebt meteen ook mijn energiepeil een boost gegeven! Dank ook voor je flexibiliteit om je behandelingswijze zo vlot te vertalen naar kleuterniveau, voor Emile werd het na enkele sessies al bijna spelen.”

Lieve Woutters - Trainer en coaching consultant -  Brussel

“Van synchroniciteit gesproken. Tijdens mijn opleiding Quantum Allergie 2, nam ik in de middagpauze medicatie (antibiotica) om een zware keelontsteking te onderdrukken. Ochtends had ik al (quasi onbewust) gemerkt dat de pillen niet zo gemakkelijk te slikken waren. S' middags bleef de pil in mijn keel steken, en ze kon er niet meer in of uit. In het begin was ik rustig gebleven, maar ik kreeg minder en minder adem. De gedachte ging door me heen: nee, ik wil nog blijven leven, ik heb een zalige zoon en een fantastische vriend.

Gelukkig is Yolande erbij geroepen, en ze heeft de Heimlichgreep toegepast , zodat de pil uiteindelijk terug losgekomen is. Ze heeft me onmiddellijk verder behandeld met QA. (ik moest de pil in mijn hand houden). Binnen de 10 minuten nadat ik terug adem kom halen was mijn rechter onderarm en hand sterk opgezwollen. Na een 2de korte sessie QA was alles die s'avonds al terug normaal. Ik heb echt mijn leven te danken aan Yolande voor haar adequate interventie- waarvoor hier nog eens publiekelijke ode van dankbaarheid voor haar! En aan Yolande en LInda voor het ontwikkelen en toepassen van QA!
Dit was voor mij wel een heel persoonlijk en concreet voorbeeld om de krachtige werking van QA te ervaren, en dat in een workshop QA!”

Liesbeth Michiels

 

Live getuigenissen QA

Lieve Woutters

Consultant - ouder van Emiel

Moeder getuigt over zoontje