Disturbing Pattern Transformer getuigenissen basis workshop

“Ikzelf heb ondertussen heel goede ervaringen met DPT. Ik voel me stabieler in veel zaken waar ik vroeger tè emotioneel, tè zenuwachtig werd. Bij het afzweren van de snoep en aanverwanten is het ook verbeterd. Maar mijn gevoel kan ik hieraan nog werken.
In ieder geval, zelf als ik ’s nachts wakker lig en over zaken pieker, volstaan soms 4 à 5 op en neergaan van de ogen met de omgekeerde acht erin verwerkt, en ik val vlug in slaap omdat ik de rust oproep.”

Carina Segels - Belgacom

“Ik ben zeer blij dat ik de workshop DPT gevolgd heb. Een zeer lange tijd in mijn leven heb ik emotionele pijn en verdriet gehad. Via DPT heb ik hiermee komaf gemaakt en nu voel ik me super. Ik ga nu op mijn lichamelijke storingen gaan werken. Mijn volgende stap is ook de workshop Quantum Touch te gaan volgen.
Ik ben zeer gemotiveerd voor mezelf  en wil andere mensen ook gaan helpen via DPT. Ik wil graag de titel van practitioner behalen. Ja, ik ben er dus echt gebeten door de DPT microob.”

Smets Nadine, Grobbendonk

“Based on my positive expercience of an DPT session guided by Liesbeth, I followed the DPT course October 2010 given by Liesbeth and Andreas Jell. Until today, I still use the tools given in this course to regain rest and peace. Ik helps me to see more clear in what I want and where I want to go to. More faith and conviction, better results, stronger”

Kris uit Antwerpen

“Een ervaring die je treft tot alle cellen in je lichaam. Een mooie techniek met enorme inzichten en mogelijkheden. het was heel aangenaam en voelde me veilig in de groep om alles te delen. ik ga er thuis verder mee werken.”

Nicole

“Ik heb meer duidelijkheid in hoe en waarom DPT zo snel en diep werkt zonder in het emotionele te verdrinken. Ik ga er nog meer mee werken en erover spreken als aanrader”

Francoise D.H. uit Grobbendonk

“Liesbeth did an excellent job as an instructor. She is really in the process. DPT brought me in depth knowledge and experience. The DPT sessions I received were top! I will go on with DPT!”

Daniëlle D.g. - uit Brussel

“Andreas en Liesbeth hebben een levendige manier van uitleg geven vanuit hun ruime ervaring. Op deze manier beklijft het gemakkelijk. De oefeningen brengen je tot een diepe rust. Ik wil DPT echt een kans geven in mijn leven en zal er werk van maken. Dit is nog maar de top van de ijsberg: het avontuur begint.”

Véronique uit Aalst

“Door DPT toe te passen ben ik gestopt met roken en werk ik zonder stress met een hogere rendabiliteit.”

Stef uit Mechelen

“Twee dagen na mijn rugoperatie kreeg ik zeer intense hoofdpijn. Na enkele dagen stuurde de neurochirurg me naar huis om te herstellen van mijn rugoperatie en hoopte dat de hoofdpijn vanzelf zou verdwijnen. Dat gebeurde jammer genoeg niet en het had een ingrijpende impact op mijn leven: na 5 à 6 uur wakker zijn, was de pijn niet te dragen en kon ik niets meer vatten. De enige oplossing – naast spierontspanners – was 2 uren slapen waarna ik de rest van de dag verder kon. Na een viertal maanden van medische onderzoeken gaf de neurochirurg het op: ‘ik ben ten einde raad: het zal over zijn, als het over is’. Na de workshop DPT in Zaandam (NL) was mijn hoofdpijn weg én is voorgoed weggebleven! Kort nadien kon ik terug gaan werken en geniet ik terug 100 % van mijn leven.”

Liesbeth uit Humbeek - Evolving Clarity

“Zeer diepe werking met veel mogelijkheden toepasbaar op oneindig veel levenssituaties om een positieve en snelle uitkomst te bieden.”

Philippe uit Kortrijk