NeuroSwitch getuigenissen individuele sessie

“Sinds jaren is mijn contact met mijn moeder vertroebeld. Op een vaak impliciete manier eist mijn moeder dat ik haar help. Het irriteert me, haalt me uit balans, bezorgt me rug- en nekpijn. Via een Distrubing Patern Transformer - NeuroSwitch sessie van Liesbeth werd het me duidelijk wat ik hieruit te leren heb en heb ik een veel vlotter contact met mijn moeder.”

Edith uit Eindhoven (Nederland)

“NeuroSwitch is een diepgaande methode om irritaties los te laten. Een blijvende verandering wordt geïntegreerd en de negatieve emoties wordt omgebuigd. En dit in 1 sessie!
Je voelt je een stuk lichter door NeuroSwitch. Liesbeth begeleidt dit proces met zachte kracht op een zeer aangename manier.”

Sabine Van Meenen - professionele trainer en coach

“Ik ging naar Liesbeth omdat ik snel kwaad werd op kritiek. Eerst moest ik uitleggen waar ik voor kwam, ik gaf als onderwerp "boos worden op kritiek". Daarna legt ze uit hoe ik met oogbewegingen de gewoonte: "boos worden op kritiek" kan doorbreken. Dan bracht ze me terug naar een gebeurtenis waarbij ik heel boos werd op kritiek. Dan moest ik met mijn ogen bewegen om het slechte "netwerk in mijn hersenen", die ik hebt gemaakt gedurende jaren kapot te maken. Daarna bewoog ik met mijn ogen om een nieuwe "netwerk in mijn hersenen" (rustig reageren op kritiek) te maken. Om die sterk te maken, moest ik MINSTENS 1 week elke dag 3 maal 5 minuten oefenen.

Ik oefen nog altijd, nu wat minder dan de eerste week. Ik heb er een heel goed gevoel over, ik word nu niet meer kwaad. Ik ben daar heel blij mee want dat boos worden, maakte mijn avonden kapot.”

B.F. - 14 jaar

” 18 jaar geleden had ik een traumatische ervaring: ik werd aangerand.

Dit heeft nog steeds een sterke negatieve impact in mijn dagelijkse leven: ik krijg het vaak heel benauwd zeker als ik mezelf in groep moet voorstellen, ik vermijd meestal sociale contacten, wanneer deze zich toch voordoen voel me achteraf uitgeput door mijn angsten die me overnemen. Het is onvoorstelbaar telkens te moeten vaststellen hoeveel invloed dit nog steeds heeft, het is zo erg dat Ik durf te stellen dat ik sinds de gebeurtenis lijd aan post traumatisch stresssyndroom.
Ik kon Liesbeth al omdat ik vroeger als eens langs geweest  was voor een opleiding Quantum Touch. Op een dag besefte ik dat ik er naar verlangde om me terug helemaal veilig te voelen en dat ik me ook veilig wilde voelen in gelijk welke omstandigheden ook. Ik nam dus contact op met Liesbeth om een afspraak te maken, ik was klaar om mijn angstpatronen los te laten. Ik heb al mijn moed bijeengeraapt en was op de afspraak en we zijn er voor gegaan.

Onmiddellijk na de sessie NeuroSwitch (Disturbing Pattern Transformer: nieuwe naam voor OMR) ervaarde ik een sterkte in mezelf. Thuis deed ik mijn oefeningen verder en voelde me er héél goed bij, sterker worden.
Enkele dagen later stond ik op een beurs voor bedrijven waar ik me constant moest voorstellen. Er zijn enorm veel mensen op me afgekomen. Ik heb dit allemaal met glans kunnen doorstaan en heb er zelfs van genoten hoe ik dit moeiteloos deed. Tot slot kwam ik nog een ex baas tegen die ik vroeger altijd ontweek om niet getriggerd te worden. Ik heb een heel intens en aangenaam gesprek met hem gehad. Dit was vroeger onmogelijk geweest en nu moet ik bevestigen dat ik dit vanuit een innerlijke kracht én omdat ik het zelf wilde heb gedaan vanuit een rustig en ontspannen houding. Wauuuwwwwwwww!!!

De sessie gaat heel diep door, het stopt niet wanneer je buiten bent bij haar. Wat ik voor het ogenblik nu echt terug begin te voelen, is de liefde voor mezelf (die was ik blijkbaar ook verloren) Ik heb mezelf terug lief zoals ik ben. Ik bedank Liesbeth voor de sessie die we hadden, ze was heel intens en heel respectvol.  xxx

Anoniem

“Een kleine maand geleden heb ik ontdekt dat mijn vrouw vreemd gaat met mijn beste vriend. Ze hebben gezegd dat ze ermee stoppen en 2 dagen geleden kwam het uit dat ze elkaar die avond terug zouden zien. Ik ben in chock. Mijn coach Micky Masset verwees me door naar Liesbeth voor een NeuroSwitch sessie. Ik wist niet wat ik kon verwachten en was wat bang voor wat er los kon komen. Ik had immers nog niet kunnen wenen.

Liesbeth stelde me gerust en legde me op enkele minuten NeuroSwitch uit. Ik koos mijn topic voor deze sessie: ik wil af van de pijn van het verlies van mijn vrouw en beste vriend.
De oefening was intens, de oogbewegingen nieuw en de integratie gaf me een goed gevoel. Ik was wel benieuwd na het effect nadien, en verbaasd dat ik voor dit thema slechts 1 sessie nodig is.

De pijn van mijn verlies is minder intens, en komt ook minder op. Als ik dan zelf kort NeuroSwitch toepas, is het weer weg.”

J.S. uit Antwerpen

“Het zal wel iets heel typisch van mezelf zijn dat ik heel erg open sta en voortdurend op zoek  ben naar nieuwe, authentieke en doeltreffende methodieken en inzichten die mij verder brengen in mijn persoonlijke ontwikkeling. Zo ontdekte ik Liesbeth Michiels en 'haar' NeuroSwitch methode. Mijn 'aanmelding' was tegelijk heel eenvoudig en heel lastig: al jaren irriteer ik me  aan het gedrag van 1 bepaalde collega en ik wilde daarin absoluut verandering brengen.

Enigszins sceptisch onderging ik 1 NeuroSwitch sessie bij Liesbeth.....en het resultaat was werkelijk behoorlijk spectaculair. Waar ik voordien immers een pak irritatie voelde bij het zien van deze persoon, stel ik nu vast dat die gevoelens van irritatie, voor het grootste deel zijn verdwenen wat de samenwerking natuurlijk prettiger en constructiever maakt. Liesbeth introduceerde mij bovendien in een NeuroSwitch methodiek om vlot toegang te krijgen tot een gewenste stemming: op regelmatige basis beoefen ik die techniek en ondervind ik het positieve effect! Ik wens Liesbeth alle succes toe met het op de markt brengen van NeuroSwitch!”

Wouter Torfs - CEO van Torfs schoenen

“Na 2 krachtige sessies Quantum Touch te ontvangen opteerde ik om een O Distrubing Patern Transformer - NeuroSwitch behandeling in te lassen. Tijdens het scannen op de verschillende niveaus kwam er toch heel wat naar boven, dit gaat echt heel diep, het contact met mijn hoger zelf is heel sterk en wat ik ervaar is als een lichte soort trance die mij naar een hoger-bewustzijn brengt en attent maakt van hoe ik mij hier en nu voel in mijn lichaam.

Toen ik mijn ogen terug open deed moest ik toch efkes bijkomen, er was heel wat gebeurd en veel was opgeklaard al wist ik nog niet goed hoe of wat, maar zeker was dat ik verlost was van een ballast en dat het goed aanvoelde. Na een uitstekende nachtrust jumpte ik bijna uit bed en genoot opgewonden van mijn krachtige en energieke toestand, alsof de veer die al zo lang in mij ingedrukt was opnieuw kon veren en mij een ongelooflijk licht gevoel bezorgde.

Halleluyah !!! Ik heb me ook ingeschreven voor de workshop Ontzettend veel dankbaarheid aan Liesbeth om mijn pad te kruisen.”

Philippe uit Kortrijk

“Sinds een 6 tal jaren ben ik werkzaam als energetisch therapeut. Ik kijk steeds uit naar nieuwe methoden om mezelf en mijn behandelingen te verdiepen en nog krachtiger te maken. Oculo Motoric Regulation is voor mij een echt heel eenvoudige en doeltreffende manier om een antwoord van mijn ziel / mijn innerlijk weten te ontvangen”

Ilse uit Antwerpen

“Dank je wel voor je NeuroSwitch sessie t.a.v. schuldgevoel...het is me zeer goed bevallen!”

Yolande Van Rosmalen - Quantum Touch trainingen en grondlegger Quantum Allergy