Coaching voor jou

Iedereen komt wel eens in aanraking met veranderingen en moeilijke situaties. Veranderingen en situaties waar we zelf voor kiezen, die door de omgeving (werk en/of privé) worden opgelegd, die impliciet verwacht worden,… en deze roepen regelmatig weerstand en onzekerheid op bij onszelf.

Hiermee omgaan gaat niet altijd vanzelf. Daarom is het zinvol om je te laten begeleiden bij de dingen die niet altijd lopen zoals je wilt. Waarschijnlijk herken je je wel in een van deze situaties:

  1. Je hebt het gevoel dat je alles al hebt geprobeerd om tot een oplossing te komen, en je niet meer weet hoe je het verder nog kan aanpakken.

  2. Wat je ook doet, je kunt je gedachten niet stopzetten, je gevoelens niet plaatsen: het bepaalt je leven, je slaapt slecht, je verliest energie, je wordt sneller ziek,…

  3. Je doet zo je best, je staat altijd voor een ander klaar om te helpen,… en je komt niet meer toe om goed voor jezelf te zorgen.

  4. Je voelt je vast zitten in een werk, een relatie,… en wil tot een constructieve oplossing komen maar je weet niet hoe.

  5. Je bent in een fase van je leven belandt waar je je afvraagt: “En wat nu, wil ik wel zo verder gaan?”

  6. Je krijgt een heel boeiende en goedbetaalde job aangeboden en je zult hierdoor veel minder bij je familie zal zijn. Wat nu?

  7. Wat kan ik doen om me terug beter in mijn vel te voelen?

  8. Jij blijft je persoonlijke ontwikkelingen en er ontstaat een spanningsveld met de mensen in je nabije omgeving.

  9. Je communicatie met je partner, kind, familie, buren, collega’s,… loopt spaak en zo kan en wil je niet verder.