Getuigenissen van workshop SCS»Fysiek

S.C. - uit Mechelen

“Tijdens het volgen van een interactieve avond SCS»Fysiek is het mij duidelijk geworden dat je SCS»Fysiek eenvoudig kan leren en toepassen in mijn dagelijkse leven. Ik heb dan ook besloten om deze workshop te volgen. Deze methode is zeer efficiënt en bijna overal toepasbaar. De workshop SCS»Fysiek is een aanrader om pijnvrij door het leven te gaan !) ”

M.C.D. - uit Deerlijk

“Liesbeth is een bezielde, gedreven instructeur waar je je onmiddellijk bij op je gemak voelt. Ze brengt het geheel op een heel natuurlijke manier”

L.M. - uit Denderleeuw

“De workshop was prachtig. Alles werd op een rustige, duidelijke en enthousiaste manier uitgelegd en er was voldoende ruimte om vragen te stellen. De oefeningen volgende elkaar goed op en de groepssfeer was buitengewoon goed. De cursus is helder en de samenvattende A4 is een echt pluspunt. Ik zou SCS»Fysiek iedereen aanraden omdat het zo simpel is en het werkt !”

K.V. - uit Essen

“Heel interessante workshop. De technieken zijn zo simpel, dat het ongeloofwaardig lijkt dat het zou werken. En tóch merk ik dat het heel krachtig is. En wat fantastisch is dat als je het toepast het een dubbele positieve werking heeft: voor de persoon die ik een sessie geef en voor mezelf.”