Getuigenissen van individuele sessies SCS»Fysiek

Veronika Wuyts - Professional Certified Coach ICF Talents@Work

“Curious as I am I engaged Liesbeth for a 3 session SCS»Fysiek. It happened that in the course of the treatment I suffered a herendous headache. Having 6 houres of coaching in front of me, help was needed. Liesbeth made me a priority and where my pain was off the scale before, everything was gone within 30 minutes, and never came back. What assured my coaching clients with my full (painless) attention. I appreciated her swift and skilled reaction to this emergency.”

Ingeborg Van Eynde - huisarts Humbeek

“Ik ben huisarts en heb recent de krachtige werking van SCS»Fysiek mogen ervaren bij Liesbeth. SCS fysiek is voor mij een mooie hedendaagse manier om klachten te verminderen. Het heeft geen schadelijke effecten en spoort ons aan om ons natuurlijk zelfhelend vermogen te ontwikkelen. 
Ik was die vrijdag opgestaan met een zeer pijnlijke tenniselleboog, waardoor ik niet veel kon doen met mijn rechter arm. Na 1 sessie was de pijn al veel beter en na 3 sessies was de pijn zo goed als verdwenen. Tijdens de sessies ging de aandacht ook naar mijn nek en rugpijnen, die tot mijn blije verwondering ook een heel stuk beter waren achteraf.”

Els Mertens

“Liesbeth zette spectaculaire resultaten neer met Quantum Touch. Na amper 2 sessies zijn verschillende chronische gewrichtsklachten verdwenen als sneeuw voor de zon. Liesbeth voorziet meetmomenten voor en na elke sessie, wat het gemakkelijk maakt om de evolutie realistisch in te schatten. Aan al wie te kampen heeft met (aanslepende) pijn, kan ik aanraden om Liesbeth te contacteren!”

M.O - uit Vlaams Brabant

“Mijn huisarts heeft me doorverwezen naar Liesbeth. Ik bracht een bezoekje aan haar website en  mijn nieuwsgierigheid voor  SCS»Fysiek was gewekt. Een afspraak was vlug geregeld en na de 1e behandeling voelde ik al een merkbare verbetering van mijn klachten. Die waren van uiteenlopende aard; tintelingen in beide handen, rusteloze benen, pijnlijke benen, een knieblessure, rugpijn, nek- en schouderpijn, druk in het hoofd, maagklachten, slaapproblemen... Na enkele sessies is de pijn heel veel verminderd en zijn enkele van mijn klachten volledig verdwenen. Mijn lichaam heelt zichzelf! Voor mij een groot wonder, voor Liesbeth een heel normale zaak. Bedankt Liesbeth!”

A.D. - uit Drongen

“Sinds iets meer dan twee jaar heb ik een probleem met mijn rug. Na verschillende medische testen blijkt dat er niets aan te doen valt en dat ik met de pijn moet leren leven. Constant had ik last van pijn. Een aantal maanden geleden ben ik in contact gekomen met SCS»Fysiek. Ondertussen heb ik een 3-tal sessies gekregen van Liesbeth en ik ben verwonderd door het resultaat. De pijn is verdwenen en dat voelt ongelooflijk goed aan.”

J.K. - uit Grimbergen

“Weer een nieuwe methode, ze brengen me nooit iets. Maar goed, ik geef die SCS»Fysiek toch ook eens een kans. Ik had de hele dag in mijn tuin gesnoeid en hierdoor ik kon mijn rechterhand niet meer bewegen. Het deed echt pijn (pijngrens 8). Na een korte behandeling van Liesbeth was de pijn weg en kon ik nog een paar uur extra snoeien, zelfs dezelfde dag. Ja, deze behandeling is effectief!”

 

Live getuigenissen SCS

Odette

uit Gent

Anne Nijs

uit Hoevenen

Herstelperiode gehalveerd

Veel minder pijn