Wouter Torfs over zijn NeuroSwitch

Self Curing Solutions:

hoge ROI verzekerd !

”NeuroSwitch is een nieuwe, authentieke en doeltreffende methodiek die mij verder brengt in mijn persoonlijke ontwikkeling. De positieve impact van mijn sessie op mijn jarenlange irritatie aan het gedrag van een collega is spectaculair. Regelmatig doe ik ook een korte, specifieke oefening om toegang te krijgen tot een gewenste stemming en ondervind ik het positief effect”

Wouter Torfs, CEO van Torfs schoenen

 

Ook deze organisaties werkten al samen met ons

Ingeborg Van Eynde
- huisarts - organisatie_scs_getuigenissen_individuele_sessies.html

Data voor workshops NeuroSwitch en SCS»Fysiek. Schrijf je snel in op deze doe-workshop, dan ben je verzekerd van een plekje.

In de kijker

Europese

Gemeenschap

Contacteer me gerust om eens samen rond de tafel te zitten. Zo kunnen we samen uitzoeken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Vanzelfsprekend reken ik hiervoor geen kosten aan. Bel me op 0495 22 83 44.

Maak een afspraak

Liesbeth gespecialiseerde zich in werkwijzen die de autonomie van werknemer en manager sterk verhogen. Deze Self Curing Solutions (SCS) en de synergie resultaat- en mensgerichte aanpak vormen de rode draad in haar werk.

Ze is de grondlegger van de uniek, krachtige NeuroSwitch© methode. NeuroSwitch maakt het mogelijk om je lastige gedachten, emoties en patronen te overwinnen of sterk te reduceren in 1 sessie.

Lees meer ...

De Self Curing Solutions fysiek biedt de mogelijkheid om op korte termijn je fysieke klachten sterk te reduceren.

Lees meer ...

Meer over ons

Lees meer over Liesbeth op “over ons”

Bekijk onze bedrijfsfilm van 2 min.

Tevredenheidsgarantie individuele sessie NeuroSwitch

Lees meer ...

HR Manager Belgacom over haar workshop NeuroSwitch

Reporter voor Change Think+ over workshop NeuroSwitch