Ook jij verdient een coach

Coaching helpt jou om je doelstellingen te bepalen en te realiseren. Van jou wordt immers verwacht dat je uitdagingen aangaat en resultaten neerzet. En dat is in deze tijden van informatie overload, stress en snelle veranderingen, geen gemakkelijke opdracht.

Coaching is pro-actief en erop gericht om je sterktes nog meer te ontdekken, te exploreren en ze ten volle te benutten. Je hoeft immers geen ‘probleem’ te hebben om een coach te verdienen. Mocht je toch tegen een beperking aanlopen, dan ondersteunt je coach jou om deze te overwinnen. En je weg verder te zetten vanuit jouw veerkracht en authenticiteit, en dit volgens jouw tempo.

Lees meer ...

Het effect van coaching is zeer groot en diepgaand, zowel in je werk als in je privé-leven.
Coaching leidt tot duurzame veranderingen en verbeteringen omdat het je perceptieverruiming biedt. Dat maakt jou een pak weerbaarder in deze drukke tijden.

Zoals John Whitmore het stelt: "Dat waarvan ik me niet bewust ben, stuurt mij. Dat waarvan ik bewust ben, kan ik beïnvloeden."

Coaching draagt bij tot duurzaam succes

Liesbeth, grondlegger van DPT, lanceert het succesvol in organisaties

Overwin je je remmende gedachte of emotie. Dit resulteert in de gewenste en blijvende verandering. Kom in je gewenste stemming op 5 minuten.

Het werkt!

Afname van vervelende gedachten en emoties gegarandeerd. Hierdoor daalt het ziekteverzuim en stress, verbetert de efficiëntie, arbeidstevredenheid en teamspirit.

Lees meer ...

Ook benieuwd welke organisaties al goede resultaten realiseerden tijdens hun coaching traject.

Onze klanten vertellen je beter dan wie ook over hun coaching ervaring bij Liesbeth. Laat je inspireren door hun getuigenissen!

 

Contacteer me gerust om eens samen rond de tafel te zitten. Zo kunnen we samen uitzoeken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Vanzelfsprekend reken ik hiervoor geen kosten aan. Bel me op 0495 22 83 44.

Maak een afspraak